skolan..

igår var vi lediga så jag gick och klippte mig, jag klippte mig till kort hår ( kommer bilder sen)
 så idag var våran första skol dag, skönt.
idag så fick vi göre en planering på vad vi ska träna i veckan, de ska bli kul får se om jag klarar av den :P

när jag kommer hem så ska jag kanske vara med heidi vi får se:)



tråkiiiiiiggggt

Hej
här sitter jag o har tråkigt. Idag så var jag o titta på hus med familjen, huset var ganska fint men det bästa var att de fans 3 stora rum, men vi får se hur de går med det.
efter vi hade varit där så åkte vi till nån skola så mamma o christian skulle ta sprutan, vi väntade dä typ 1 timme skit jobbigt.
 jag har jätte ont i huvet , jag ska försöka att ta de lugnt och villa en duscha och vänta tills ado kommer hem från stan :)

PUSS


PLAYLIST


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


Stresssssigt

HOLA

Igår var de världens jobbigaste dag fast de va min födelsedag, jag gick i skolan som vanligt efter skolan så skulle jag hem till mig o städa lite för gäster skulle komma. Efter de så gick jag till fredrika skolan med min lillebror för att ta svin sprutan vi var där typ 2 timmar innan sen så skulle man ta lapp, jag fick lapp 94, alltså skulle jag vänta 94 min för att ta sprutan hade dom sagt!!!
så då skulle jag komma sent till min födelsedags fest med familjen.. men sen så fick jag nr 24 av en kille så jag slapp vänta så länge som tur var. Men efter jag tog sprutan hade jag jätte ont + att jag är jätte rädd För sprutor, en tant  höll i mig o den andra tog sprutan , jag dog nästan!
efter de så gick vi upp till centrum för att möta ado, jag fick välja vad jag ville så jag köpte kajalpenna sen naggelak och en stor pudel grej:)
efter han hade köpt de så skulle han hem o plugga o jag hem till mig o börja fixa allt , så jag o mamma gick o hämta bort o allt sen till slut kom ado o dom andra!
stressig dag va!!?

idag så hade jag så jävla ont i armen så jag inte gick till skolan, jag hade sovit dåligt hela natten för trodde att ado skulle råka komma åt den + att de gjorde ont nr jag rörde mig sen så när han äntligen gick till skolan o jag kunde sova utan att oroa mig så ringde carro självklart o väckte mig :(
aja men nu är jag vaken o har tråkigt:)

men kl 5 så ska jag o mina kompisar till en restaurang o fira mig o amandas födelsedagar , de ska bli kul :)


   



RSS 2.0