Se upp i backen, tio hål i nacken!

idag började jag kl 9.00 så jag gick upp runt 8. Jag hann inte fixa mig så mkt.
 jag gjorde 2 prov idag, ena provet var på so och det andra var på no.
So gick åt helvete tror jag, no vet jag inte. Men det känns inte så bra, ingen bra prov dag idag kändes det som.

Efter skolan gick jag o ado till hans pappa, vi åt rätt god mat och sen så kom hans farmor o farbror. Vi va där en stund ,med dom sen så gick jag ado lissi tove till groppen och åkte  på en isbakke.

skit kul!! Vi åkte ner med påsar o nån kundvang eller nått sånt :) Jag kom aldrig upp från den där hala jävla backen, men jag kämpade och det tog lång tid innan jag kom upp :/ Jag vart skit blöt, men vad gör man för lite kul! inte ofta man gör sånt när man är så "stor" hihi. Ado, johnny o mike gungade oss på gropens stora gunga. vart fett

 yr och höll på kräkas .

 sen lämnade jag o lissi tove, efter de så gick ado o lissi hem till pappa o hämta min väska o ados grejer sen lämnade dom mig.


ALLT

heej! jag har inte skrivit på ganska länge nu, men har inte riktigt haft nån tid känns det som.
Jag ska berätta lite kort vad som har hänt dom senaste dagarna. Jag var ju i romme, som alla vet. Jag gick upp kl 5 och började fixa mig, alla som skulle till romme skulle mötas vid skolan senast 6.30, om jag minns rätt. Där fanns en buss som väntade på oss. busschaffören var skit sträng :/ inte så roligt. det var rätt mycket kaos i bussen, men det kan man ju förstå, för det var ju 6or ,7or, 8or och vi 0or som satt i bussen, så det är inte så kontsigt.
 Jag vart ganska yr, som vanligt, så jag fick sitta längst fram i bussen med chaffören en stund hahah.
Det var skit kallt i romme, men det var kul endå. Jag ramlade typ  1000 ggr men det gick bra endå. :D
Det hände massa kul, men jag orkar inte berätta allt :P
Nästa dag gick jag inte till skolan, för jag vart sjuk och jag är fortfarande det. Jag har ont i halsen och är snorig.

Igår så var det min och ados 2 års dag <33333333!!! Vi hade det jätte mysigt.
Vi gick hem till han efter skolan och där så åt vi god middag sen så myste vi jätte mkt. vi tittade på arga snikaren på tv och åt kladkakka med hallonhjärtan på:)
Sen så sov jag såklart hos han, det var faktist jätte mysigt. Han gav mig lite massage för att det var ju vår 2 års dag, och i helgen så ska jag få ännu mer massage för att fira vår 2års dag ännu mer. Jag ska ju såklart massera honom också :)
Idag så började jag kl 9 och han kl 8.40 så jag fick va kvar hos han och fixa färdigt mig. Men vi åt självklart frukost tillsammans<33
Idag i skolan hade jag bara 2 lektioner , alla andra lärarna var borta så det vart värsta hålltimmarna.
 jag gjorde också mina gymnasieval idag, så det var ganska skönt.

När ado slutade så gick vi hem till han och där så myste vi framför tvn, sen skulle han på boxning. Ado somnade som vanligtpåi mitt knä, senare så kröp han upp till magen, så han låg både på magen och på knäet, jag tror han älskar att sova på min mage och på mitt knä :)
Imorgon så ska jag nog vara i skolan halva dagen för jag är fortfarande sjuk o det är ganska jobbigt men vi får se.
 Efter skolan så ska vi åka in till stan och titta på bio med några utav ados kompisar. Om alla kommer så blir det runt 10 personer som ska med, ganska kul:)
 Men vi får se hur det blir imorgon.

 nu kommer lite bllder.



bussen


 jag på väg till romme!


Ado sover


jag


skulle skriva nått fint till ado på vår 2 års dag


myssigt


mumms


mumms

Romme imorgon

hejsan, idag så sov jag hos ado. Vi gick upp runt 11 tiden. Vi började titta på en film, minns inte om vi tittade klart på den :/ .
Vi gick runt i centrum lite. jag köpte ett par små örhängen, jätte söta.
Efter det så gick vi till solakuten, där solade jag 10 min och vart ganska brun faktist. Sen så gick vi hem, vi badade i badkaret. Medans vi väntade att badkaret skulle fyllas satt vi inne i ados rum och höll på med datan. Badkaret läckte, hahaha skit roligt.
 Men vi badade endå, jätte mysigt, med ljus och allt. Efter det så började vi fixa oss.
Vi myste mest hela dagen.
Runt kl 6 så åkte vi till ica med min mamma och pappa. vi köte mat tills imorgon, för då ska jag till romme!!!!!
ska bli skit kul att vara där:)
 men nu ska jag snart sova för ska upp k 5 på morgonen :(


KRAM C







gammal bild <33

FEST

Hej, i fredags kunde jag inte skriva, hade inte tid. Efter skolan så gick jag hem till ados pappa, där var vi en stund.
Efter att ha varit hos ados pappa så gick vi hem till mig och hämtade lite grejer, och sen gick vi hem till ados mamma. Vi skulle sova där, ados mamma var utomlands.
runt 8-9 tiden så gick vi till midgård för att träffa mickis, hon skulle ha fest där. Vi var  där med ados bror, sonny, robin och stefan. Vi var där tills 4 på morgonen, sen gick alla hem till ados mamma och sov där.
Det var skit skumma människor där, hihi. Jag hade kul endå. Juste när vi var på väg hem så var det en skit konstig man som gick efter oss, han la handen innanför jackan och började skrika mot oss, han skrek typ: stanna! Har ni sett en kille med keps. vi sa neej, han ba  tur för er och typ sprang därifrån och skek vart är du din jävel, ska döda dig. Det var skit läskligt, bajsa nästan på mig.
När vi kom hem så tittade vi lite på tv sen gick  vi och la oss,somna nästan på direkten.


idag så vaknade typ12 ,tror jag. Vi åt frukost sen så dushade vi. Vi började titta på en film boggie man 3 lr nått. Den var ganska löjlig men endå, jag somnade så vi hann inte se på hela filmen. Jag vaknade ungefär kl 3, och då började jag fixa mig. Ados mamma kom hem vid 4-5 tiden, roligt att se henne, hon kom hem från las palmas ;)
Efter ett tag så skulle ado hämta sina grejer från pappa så björne skjutsade oss dit. Han lämnade mig först, för att jag skulle hämta lite grejer.
Han hade sin stora jobbar bil, så vi fick sitta där bakom där alla verktyg var, det var skit läskigt. Ado hann inte ens stänga dörren där bak, så vi åkte en liten bit med öppen dörr. skit läskigt!!!!
Hemma hos mig var moster och kusinerna. Jag hjälpte min kusin thomas med nån pea grej, det var hundra år sen jag var inne där.
När dom gick hem så började jag packa lite, sen skulle jag till ado. Ado mötte mig vid halva vägen. När vi kom hem så tittade vi lite på melodifestivalen, den va inte så rolig.
 Vi pumpade en sån där träningsboll, hihi det var ganska roligt. Nu så gör vi typ ingenting
Ado sitter och spelar nått spel ;/
Vi har nyss tittat färdigt på boggie man. Nu ska vi kanske se en till film, sen  ska vi nog gå och lägga oss;)

kram.


09-02-06

jag sov hos ado idag, vi gick upp kl 7 så vi skulle hinna till nationella. Nationella började kl 08.30.
nationella var inte så jätte svårt, det svåra va att man måste hitta på själv :P
jag skrev 2 dataskrivna sidor. Hoppas verkligen det blir bra och att det räcker. När man var klar fick man gå hem, jag vart klar typ kl 11-12 ado vart också klar runt den tiden så vi gick hem till hans mamma samtidigt:)
vi tittade på nån film och åt vår mackaor, ingen av oss åt mackan i skolan för vi åt våran choklad .
efter att ha tittat klart på filmen så gick vi ut med kim och några till. vi var nere i centrum o så, vi gjorde inte så mycket.
kl 18.30 så skjusade mamma och pappa mig, heidi, delal och jemine  till jordbro. jag och heidi tänkte börja på dans. men den dansen som jemine och dom dansar var för svår så vi får gå på tisdagar istället :)
så nästa tisdag ska jag nog provdansa:D det ska bli skoj. Jag och heid orkade inte stanna kvar så vi åkte tillbaka hem efter ett tag.
jag tog bussen upp till ado. där var jag en stund, försökte träna på läxa tills imon, SO som jag inte kan:(  men ska fråga läraren om jag får göra den på måndag lr tisdag istället.
efter att ha varit hos ado så gick  han och lämna mig. just nu gör jag inte så mycket har bara skit tråkigt...
Juste imorgon ska jag och ado vara på mickis fest ;) det ska bli skoj. efter festen så ska vi sova hos ados mamma SJÄLVA för ingen är där, hans mamma är utomlands.

 nu ska jag ta bort mitt smink!













ONSDAG

Hej alla bloggläsare. Idag så vaknade jag kl 7, men jag var jätte trött, det beror nog på att  jag somnade ganska sent, så det är inte så konstigt.  
Skolan var som vanligt, vi hade slöjd första lektionen, det var roligt. Jag bakade kärleksmumms. Det var både kul och gott.
Efter skolan så gick jag och heidi och hennes kille ( adam ) upp till centrum.
Jag och heidi gick dit bara för att köpa lite mellanmål tills imorgon,eftersom att då har vi ju nationella i 3-4 timmar :/
Jag köpe en stor energi dricka bara. Efter att ha köpt allt, så gick heidi till MC, hon bjöd mig på en cheeseburgare.
Sen gick vi hem.
Jag gick hem till ado. Vi pluggade lite sen så somnade jag som vanligt, då spelade ado på sin nya fina data :)
Sen så åkte jag och mina föräldrar till ICA. Där köpte jag en sån där nyttig chocklad energy bar tror jag att den heter , kan visa imon.
Jag köpte även en macka till mig och ado, och jag köpte en energy bar till ado, men det var för hans pengar. Mackan och en chokladen bjöd jag honom på.
När jag kom hem så pluggade vi och sen duschade jag. nu så ska ado spela och jag ska titta på och försöka hjälpa honom, hihihi.


Puss


kärleksmumms


energi dricka


 NO lektion


No, flumm

No , hahah


♥ God natt ♥

hejsan svejsan nu ska jag gå och lägga mig:) är inte så jätte trött men måste upp tidigt imorgon, ska upp kl 7 typ :/ jobbigt.
imorgon blir det en jobbig dag, det är inga roliga lektioner tror jag  :(
Vi får väll hoppas att det händer något roligt då!!!! Juste vi har jo nationella på torsdag också :( läskigt man ska skriva en egen saga typ lr nått sånt tror jag :(Läskigggggggt, jag är ju sämst på sånt !!
  men aja nu måste jag gå. God natt och Sov gott alla

KRAM










öppet hus!

HELLO   ♥

jag hann inte skriva igår, men jag kan berätta lite endå.
igår var det skola som vanligt.hände inte så mkt där faktist. Vi hade idrott, det var ganska kul. vi fick boxas och så, så de var kul. än idag har jag träningsverk, har fan det i hela kroppen, magen, låren, vaden, ryggen, armarna och handflatan. Eller kan man ha träningsverk där :/ känns som jag har det.
efter skolan så gick jag till stan med heidi, där hittade jag nåra saker :) efter några timmar så åt vi i burgerking SUPER GOTT. Jag köpte en cheeseburgare till ado, men den vart kall när jag kom hem, hihi. Men han fick den endå. efter vi hade ätit så gick vi in till nån ica lr nått och köpte en redbull, sen lite godis och tuggumin tills imorgon för då är det nationella :O:O
sen så hoppa vi på tåget och åkte hem. när vi var hemma i haninge så tänkte vi ta bussen hem, så vi gick upp till centrum. vid bushållplatsen var det 2 finska fullisar, skit roliga haha. jag och heidi vart skiträdda typ, min buss gick före hennes så jag vart tvungen att lämna heidi ,men vi pratade självklart i telefon tills hon kom hem:)
när jag var hemma så visade jag mamma vad jag hade köpt och sen så packade jag väskan och gick till ado. jag sov hos han  för vi började samtidigt kl 8.10, för vi hade nationella.



Nya kläder. strumpor, kofter, tröjer, tunika, troja, trosor, spänne

Idag gick jag och ado upp kl 7 för vi började ju kl 08.10 vi gjorde allt lite snabbt. Jag hann inte fixa mig så bra, men endå kunde inte komma försemt idag det är ju NATIONELLA. jag hoppas verkligen att det gick bra !!!
jag var skit nervös fast det endå var ganska lätt ... aja får se hur det gick nån dag då. efter nationella så  fick vi inte sluta så vi hade slöjd, jag hann inte med så mkt. Vi hade idrott idag men kunde knappt springa hade så ont från träningsverken, kan knappt sätta mig på toa utan att det gör ont.
efter idrotten så gick jag hem för vi hade bara 2 lektioner, no och hämta hem. Men på no så skulle inte läraren vara där och på hämta hem så orkade jag inte, man gör endå inte så mkt där. jag heidi och jemine gick hem tilsammans. Först gick vi hem till mig och lämnade våra väskor och sen så gick vi upp till centrum där tittade vi runt lite. jag hittade såklart mer kläder som jag köpte. ska börja spara mina pengar :S om jag kan.
sen gick vi in i sabis och där köpte jag en soppa och en nån bulle som jag skulle äta innan jag skulle på öppet hus.
det var jemine som hjälpte mig att välja soppa, den var skit god, så tack jemine :)
efter jag hade gjort soppan så satt jag och tittade på tv, tittade på nån gammal top model. hiihi. ganska skoj. vid 6 skulle vi vara i tyresö på öppet hus. pappa fick skjutsa mig och heidi:)
tyresö skolan var bajs tyckte jag. Den var inte alls fräsh utan den var jätte konstig och gammal och rutten skola :(
tänkte söka in på den men tror inte det nu faktist. men jag ska nog söka in som första val till john bauer:D
efter att titta på tyresö så gick jag till ado och Johnny,  sen vi alla 3 till kim prata lite med han sen så gick jag och ado tillbaka hem till han och installarade hans nya dator, skit bra faktist.
och nu är jag hemmma !!



Jag idag'



hål i örat ( uppe)


....


Soppa  :D


      
MUMMMMMMMMMMMMMMMSSSSss


HEMMA


idag så vaknade jag och ado kl 13.00. vi gick upp och åt frukost, ingen var hemma för att alla gick och titta på huset. medans vi år frukost så tittade vi på lite tv.

vi tittade klart på filmen som vi tittade igår kväll, vi han inte titta färdigt på den. den slutade inte så bra, man förstod inte så mkt av filmen så den var lite konstig men endå.

efter det så myste vi bara.
sen kom alla hem, då skulle dom äta men jag och ado var inte så hungriga så vi åt inte. vi tjafsade idag också:( men vi löser alltid det så bra så det var ingen fara:)
vi gick hem till mig efter vi hade bråkat färdigt och där var vi en stund.Mamma hade köpt nya lakan, så jag och ado bäddade om sängen hihi. sen gick vi hem till ado igen.vi hade inte ätit på hela dagen så vi var jätte hungriga så vi fråga efter mat, ingen vart så glad men vi fick endå mat efter några timmar så a, det var lite dålig stämning men endå :) hihi
efter maten så tittade vi på Ett livsverk - Björn Gustafsson, den var ganska bra faktist :)
efter det så gick vi vidare till tvn och tittade på nån grej, vet inte vad den hette, men nått med ett spel med kineser lr japaner vet ej  hihi. efter det gick vi hem :)
nu är jag hemma och gör ingenting.




Kärlek



min säng som jag & ado bäddade :)





lista


Har du pojkvän/flickvän? ja
Är du kär? japp
Hur tidigt stiger du upp? beror på
Vem/vilka vet mest om dig? ado&heidi
Gillar du att slåss? ja hihi
Vad ska du göra ikväll? sova snart
När var du senast riktigt full? dricker inte;)
Har du många killkompisar? aa
Har du utländska föräldrar? ja
Var har du ont? ryggen
Är du bra på att måla? vetej

Vem kramade du senast? mamma
Vad längtar du till? sommar
Favoritalkohol? dricker inte
Vad heter dina husdjur? har inga :(
Har du körkort? nej
Favoritgodis? allt
Morgon- eller nattmänniska? natt
Sparare eller slösare? slösa :D
Har du några homosexuella vänner? jag vet inte
Bio eller promenad? båda

Är du kittlig? ja
Rädd för insekter? JAAAAAA
Anser du att du är stark? Ja jätte stark


Vad gör du om du får hicka? hickar mkt
Favorit, kvinnlig?  Mamma
Favorit, manlig?  Pappa
Startsida? blogg
Är du alltid välorganiserad? va?
Har du gott lokalsinne? kanske
Älskar du måndagar? vem gör det :/
Läser du mycket? Nej

Hur är vädret hos dig? kallt
Skullde du vilja vara nån annan? I så fall vem? ingen
Favoritplats hemma? mitt rum

Innan jag går hemifrån kollar jag att? mitt hår ser bra ut
Det spelar ingen roll hur jag än försöker, jag kan ändå inte? få som jag vill hela tiden
Jag äter för mycket? skräpmat
Jag brukar alltid? mysa<3
Jag har svårt att? sluta mysa
Har du lätt att bli arg eller upprörd? japp
Dricker du mycket kaffe, kanske för mycket? nej
Har du mobiltelefon och isåfall, använder du den mycket? alltid!!!
Är det något speciellt du längtar efter just nu? japp
Är detta något en människa?  ja
Önskar du att du var någon annanstans just nu? JA


BILDER FRÅN IGÅR










mätt som en plätt

heej kunde tyvärr inte skriva igår.jag och ado var hos hans mamma sen så packade vi alla hans kläder och städa och så. Efter det så skjutsa hon oss hem till hans pappa. vi var hos hans pappa ett tag, sen så somnade vi. Efter det så gick vi ut med kim, runt 6 tror jag. Vi gjorde inte speciellt mkt med han, utan ado och han pratade mest :)
innan vi gick till ados pappa så fick vi värma oss lite innan hos hans mamma, vi var iskalla för vi var ute med kim ganska länge.
hemma hos hans mamma så tittade vi på lets dance, ganska skoj. Vi fick banan och glass, det var jätte gott :)
efter det så gick vi hem till ado igen, jag sov hos ado. Vi bara myste och tittade på film.

 idag vi gick upp kl 10.20 på morgonen, för jag skulle åka till min moster. Har inte sett henne sen hon var i chile så det va kul att träffa henne och kusinerna :)
mamma jag och lillebror åkte runt 1 till stan, och i stan gick vi runt lite. Vi tog en fika, jag tog en milkshak och dom tog glass ;)
efter det så gick vi runt, vi väntade på pappa. jag köpte en skjorta och ett par shorts, fast dom är mer till sommaren men endå.
sen runt 2 kom pappa och hämta oss.jag hade ganska kul hos moster. Jag måste bara påpeka att hon gör världens godaste maträtter. Jag åt som en galning, det fans efterrätt och allt, så jag är fortfarande proppmätt!
hände massa roliga saker där :) haahaha min kusin satt vid bordskanten och drack mjölk, sen så fick han lust att nysa när han hade mjölken i munnen, så han sprutade ut all mjölk över allt, det kom på alla vuxna och allt. hahaahaha kanske låter lite skarrigt men det såg så jävla roligt ut hahahah
nu är jag hos ado, vi ska titta på film nu så hejdå allihoppa<3

PUSS & KRAM





BILDER KOMMMER IMORGON

RSS 2.0