TORSDAG

Hello. Idag så började jag 9, så jag gick upp runt 8. Jag orkade inte gå upp för jag var jätte trött i morse.
jag och heidi kom lite försent till skolan, vi missade bara läsen så det gör inte så jätte mkt. Det var inga roliga lektioner idag, tråktråk.
maten i skolan var skit äklig, så jag fick en tia av ado så jag köpte 2 makor, gullig kille jag har va :)
JUSTE!  idag så var det en skola som var i vår skola, från estetiska lr nått sånt, så dom uppträdde  i vår aula. Dom spela mest rock, gillar inte rock så mkt me endå, vi slapp nån lektioner så det va skönt:)
annars  var det som vanligt i skolan. Efter skolan så gick jag hem till ados mamma. det första vi gjorde var att tjafsa hahah, men sen gick det över och vi vart sams och myste tills vi somnade. efter allt mysande så gick vi och åt något sen så åt vi glas till efterrätt:) mummsigt.
vi tittade på tv resten av dagen. Vi såg bland annat lyxfällan, det var kul.
nu har jag precis kommit hem och hoppade in i duchen :)


KRAM C




träna

hejsan svejsan. Idag så var det en ganksa normal dag, precis som alla andra. Var i skolan,  inget specielt hände där. Jag och heidi pratade skit mkt. Jag tog lite bilder och så :)
Efter skolan så gick jag hem. När jag var hemma själv så tänkte jag att jag skulle göra om mitt rum, så jag började möbelera om, Fy fan gör aldrig om det själv. Försökte flytta sängen men då var jag tvungen att flytta allt annat också, sen märkte jag att sängen fick inte plats för jag fick inte in den. man måste tydligen skruva isär sängen och massa skit, men det tänkte jag inte på. Det vart verkligen kaos i mitt rum efter det.
Precis när jag tänkte vila så ringde Ado mig, för vi skulle gå och träna, men först så åt vi hemma hos hans mamma. Sen så gick vi ner till gymmet :)
Det kostade mig 100 kr att komma in för jag har inget gymkort än :( ganska dyrt  me endå. hade inte så värst lust att träna idag faktist, gjorde så mkt hemma. Det vart nästan 100 kr i onödan för gjorde inte så mkt :(
Efter att ha tränat nån timme så gick vi hem till mig och tittade på top model :)
när Ado gick hem runt 9 så började jag städa mitt rum lite för det var helt försört där inne.





efter träningen


skolan, lånar bibbis glasögon


hittade en skoltidning som jag gjorde i 6


MUMMMS


LILLEBROR <3


Christian ( inte så bra bild )


jag & Christian


 vi som små :D ( ingen bra bild )

idag ...

HELLU idag var den en ganska kort dag som sakt, men jag stannade över idag okså :/ ado skulle plugga på matte för han har prov imorgon.
min första lektion var slöjd , jag började lite med mitt arbete, fick stå och klippa fyrkanter typ hela lektionen :/ Jag ska göra ett lapptäcke lr vad de heter.  Det ska bli ett överkast till min säng. Den kommer nog bli fin :)
sen fick vi också välja ett tryck till vår skoltröja, trycket var väll sådär skulle helst vilja ha ett annat, men men..
 mer än så hände inte i skolan ( som var roligt )
när jag slutade så var jag kvar i skolan,gick typ hem runt 5 idag också tror jag :/ tråktråk.
sen gick vi självklart till ado men ado bara pluggade idag så vi hann inte vara så mkt. han pluggade i rummet medans jag titta på tv. Jag såg sex in the city och efter det kom top model :) det är inte lika roligt att titta på tv själv men endå.
ado lämna mig runt 10. Det första jag gjorde var att duscha och nu sitter jag här och äter min lilla yogurt:)

Jag och Ado hann iallafall mysa en liten stund idag. Imorgon ska Ado träna, då kan vi inte mysa :(
Men på torsdag, fredag, lördag och söndag så ska vi gosa jätte mycket :)



yogurt


jag idag :)


ritade när jag hade tråkigt

Godnatt, läggdags utan lax

Hej hej :) Jag ska sova nu. Jag känner mig inte så värst trött eftersom att jag sov på dagen (jätte länge). Nu ska jag iallfall gå och borsta tänderna. Jag börjar klockan 9 imorgon, och min första lektion är slöjd. Det är en ganska kort dag imorgon, hoppas den känns kort också =) Ado och jag kanske stannar lite extra i skolan idag igen , vi får se ifall vi kan få hjälp med matten :) Efter skolan så ska jag iallfall vara med ado. Jag ska hjälpa han att plugga :) Sen kanske vi kan mysa och kolla på film eller nått:)

Godnatt allihoppa :)

Här får ni en söt bild



snart sjuk :(

Idag vaknade jag 7 nånting, orkade inte gå upp för jag var jätte trött. I skolan så  hade vi inget speciellt, allt var som vanligt, förutom att vi gick igenom nationella grejer. Jag är skit nervös för nationella :(.
Idag så hade jag skit ont i magen hela dagen i skolan och det kändes som någoting sprängdes i mage. Men jag stanade endå i skolan för skulle göra ett läxförhör, hoppas det gick bra :) jag och ado va kvar i skolan till 5 :O fattar inte hur jag orkade, plus att jag hade ont i magen. efter att ha varit i skolan till 5 så gck vi till ados mamma, hon var precis klar med maten,tur.
Efter maten så gick min magont fortafande inte över, jag började få ont i huvet också. Jag mådde verkligen dåligt. Jag somnade i soffan, men kunde inte sova så bra för ville typ spy hela tiden. :(
Nu är jag hemma hos mig. Ado har precis gått hem, vi pratade lite sen pluggade han på matte sen så gick han hem :)
hoppas jag inte mår dåligt i morgon :/




SOVA

Ne nu är det dags att sova. är inte så trött men måste sova imorgon är det skola :( ush vad tråkigt.
men imorgon ska jag vara med ado och plugga lite med han, han hjälpte ju mig idag med läxan så imorgon ska jag hjälpa han :) vill försöka vara extra snäll mot han imorgon hhihi:)
 aja men nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig puss på alla <33
God natt


LOVE

min kärlek till dig är så stor. Älskar dig mest älsklingen, känns som jag inte säger det lika ofta nu för tiden. men vill bara att du ska veta att jag inte ångrar en enda sekund med dig, jag har aldrig haft det bättre än nu.
vet inte vad jag skulle göra utan dig, det är dig och bara dig jag behöver för att klara mig. du är både min vän och min underbara kille, dig kan jag verkligen lita på. tro det eller ej, men det finns inga hemligheter mellan oss.
är så stolt över oss att vi har klarat allt det här. snart 2 år och mkt som har hänt men vår kärlek växer större och större.
du är mitt allt <33

LOVE



Söndag

hejsan jag sov hos ado idag vi vaknade ganska sent vet inte riktigt när. vi åt frukost och tittade på top model :)
 efter en stund så kom ados mamma och sa att vi skulle till hockey match  så vi fick ta en snabb dusch. när vi kom ut ur duschen så sa ado att vi skulle hem till mickis och gratta henne sen efter de åka till matchen.
 jag hann kanppt fixa mig idag heller :( så jag fick till och med sminka mig hos mickis :( dåligt dåligt. Ado hade glömt hur det var hemma hos mickis, så jag fick visa han lite:P han hade till och med glömt bort vart toan låg.
 efter att ha varit hos henne en stund så åkte vi vidare till machen. vi kom ganska precis till machen. AIK van med 4-0 så det var ganska kul:)
efter det så åkte vi hem jag och ado åt macdonals :) sen gick vi upp till ado och pluggade på min läxa. jag ska lämna in  min so grej imon så den gjorde jag klar, skönt :)
på vägen hem till mig när ado skulle lämna mig så tjafsade vi lite men det gick över ganska snabbt :)
Jag hoppas att jag får följa med på mer AIK matcher, jag gillar verkligen att gå på dom :)




:)


inte så bra bild .

BIO

i lördags hade jag fullt upp så jag kunde inte skriva. jag och ado vakna runt 11 tiden och åt frukost och så. sen så beställde vi biobiljeter, vi skulle se på unborn. kl 18.40 skulle vi se den. medans vi väntade så tittade vi på nån film på datan, minns inte vad den hette men den va bra. :)
 efter att vi såg filmen så somnade vi, min mamma väckte oss 17.10 typ. Då vart vi skit stressade för att hinna till bion. Så jag hann knappt fixa mig. medans jag fixade mig så gick ado hem och hämtade något, vi skulle mötas vid perongen. jag försökte gå snabbt men jag halkade hela jävla tiden, men som tur ramlade jag aldrig :)
 Unborn  var skit bra film tyckte jag. jag vart skit rädd flera gånger. Jag råkade skrika till i bion några gånger PINSAMMT, gillar inte att skrika,skratta och så på bio känns konstigt :P huhu
men aa efter bion så vart vi hemma ganska sent. vi tittade typ på 2 filmer innan vi gick och la oss.
 så var min lördag iallafall :)

 

 på väg hem till ado :)

Fredags Mys pys

första lektionen idag var bild, jag hann börja måla upp min bild. den vart ganska bra tycker jag:)
vi fick mest se på film idag, på so, eng och sv. så det var endå en ganska skön dag. efter skolan så gick jag bara hem och tog det lungt, christian köpte lite bullar till mig , gulligt av han faktist. ado var med sina kopisar idag så han kom till mig lite senare på dagen. medans han var med kompisarna så somnade jag framför tvn :)
nu sitter vi här och gör inte så mkt, vi har nyss tittat klart på en film. snart ska vi se en till, vi har inte så mkt att göra :D
nu ska vi mysa och ha det trevligt:)

PUSSPUSS



 spöket laban & jag ( NO lektionen)


jag ( krullitott )


bilden jag ska måla av


min bild

nattinatti


nu ska jag försöka sova, är inte ens trött men endå. imorgon är det fredag äntligen,börjar jag 08.30 tror jag .
ganska lång dag men ska mest titta på film så det är inte så jobbigt bara att jag somnar nästan  

hela tiden då :P
 aja men jag måste borsta tänderna nu.
GOD NATT



KÄRLEK





snart 2 år tillsammans, fattar inte hur tiden kan gå så snabbt.
Spelar ingen roll om hela världen förbjuder mig att få träffa dig, ja gör det i smyg ändå.

 tänker inte låta nån förstöra mellan oss,vissa försöker ju men dom kan inte för vår kärlek är för stor. Jag tänker inte låta nån förstöra mellan oss aldrig!!
Gud gav mig den mest underbarste. Den bästa gåvan det va att lära känna dig och det kommer jag aldrig att ångra . Har haft så många minnen med dig, tårar, glädje och allt. kommer Aldrig släppa taget om dig.
Det är dig ja tänker på varje natt , du är min dröm, mitt hopp, mitt hjärta & min skatt.Ja behöver dej lika mkt som en människa behöver sitt hjärta, mkt va:)
Vet inte vad jag skulle gjort utan dig, du får mig att skratta, du får mig att må bra och du finns där när man behöver dig som mest. Det är därför jag älskar dig <3
Älskling det går inte och beskriva dig me ord eller meningar . Du är allt som jag nånsin önskat mig. Ingenting kan bevisa hur lycklig du gör mig. Det är du som får mig att leva.det jag känner för dig trodde jag inte existerade. Sen den dagen du kom in i mitt liv förändrades allting , du var den speciella , nummer 1 du vet ;). Jag kan inte leva ett liv utan dig. älskling om du bara hade fått möjligheten att se dig själv igenom mina ögon hade du säkert förstått hur mycket du betyder för mig.



You are my sunshine



lista.


Boy side

[x] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[x] hundar är bättre än katter
[x] det är kul när någon gör sig illa
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[x] du har x-box, wii eller liknande spel
[ ] du lekte med leksaksbilar som liten
[ ] någon gång har du velat bli en brandman
[x] du har ett DS, Ps2 eller liknande
[x] du kollar på sport på TV
[x] våldsamma filmer är bra
[ ] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[x] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[ ] du tycker det är coolt med baggy byxor
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[x] sport är kul
[x] pratar med mat i munnen
[ ] använder boxers

Total = 13 p

Girl side
[ ] du använder läppstift
[xxxxxx] du älskar att shoppa
[ ] du använder eyeliner/kajal
[x] du bär färgen rosa
[x] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[x] du gillar att reta killar
[x] du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] du gillar att bära smycken
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[x] shopping är en av dina favorit saker
[x] du gillar inte filmerna star wars
[ ] du har gått i dans eller gymnastik
[x] det tar dig ca en timma att göra dig iordning
[x] du har mycket smink som du inte använder
[x] du bryr dig om hur du ser ut
[x] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjej underkläder
[x] du lekte med dockor som barn

Total = 15p

Torsdag

Hallå igår var jag så trött att jag tog fel dag, trodde det skulle vara fredag ! hahah.
 tur att jag dubbel kollade på mitt schema annars skulle jag ha kommit för tidigt till skolan, jag började kl 09.00.
ganska skönt men var endå trött :(
idag så behövde vi inte gå på svenska lektionen bara för att vi var där på måndag. så då fick vi håltimme. efter det skulle vi ha matte, jag pallade inte vara kvar i skolan så jag frågade om jag fick gå hem och plugga , jag fick några tal som jag skulle göra.
jag heidi och anna fick gå hem då, vi hade ganska roligt på vägen hem, iallafall jag och heidi. Vi åt snöflinger från himmlen. Dom var skit stora :D  kände mig liten igen hihi
när jag väl var hemma så vart jag jätte sugen på smoothi, så jag och min lillebror gick förbi ica nära och köpte lite godsaker.
 det var första gången jag gjorde smoothi, det vart skit gott tyckete jag :) vi hade det jätte mysigt tillsamans.
efter det så satt vi bara framför tv och titta lite, christian gick inte till skolan för idag han var sjuk stackarn.
 efter några timmar slutade ado och då fick han komma hem till mig, han var skit hungrig när han kom till mig så han fick äta upp sin pirog som han gjort själv i skolan. Sen fick han 2 toast av mig, då vart han mätt och glad.
Ado och jag gick in till mitt rum för att börja plugga men till sist så somnade vi, vi sov typ till kl 6. hoppas jag kan sova idag då! jag som tänkte lägga mig tidigt
när vi vaknade fick vi börja plugga. Jag vart klar med mattetalen, jag fick lite hjälp av ado för han är bäst. Sen hann vi inte göra så mkt mer för han skulle hem sen.
när han gick så gjorde jag min engelska färdig.sen hoppa jag in i duschen, jag duschade skit länge hihi Skönt.
jag åt nyss typ, jag och christian gjorde lite plättar mumms, till de drack vi en skit äklig cocacola green tea lr va den heter. varnar er, köp inte den, den smakar rutten ushh!


 



jag äter snö :)


mummmmmss!!


LÄGG DAGS



Jag ska bara äta upp min yogurt sen ska jag gå och lägga mig. imorgon börjar jag 08.30 så jag går upp kl 7. jag börjar bli jätte trött i skolan så jag somnar nästan hela tiden därför ska jag sova tidigt idag.

imorgon ska jag vara med min lilla älskling ado och vi ska nog plugga lite sen mysa resten av dagen. saknar han jätte mkt känns som om vi inte har varit på länge hihi.

 aja men nu ska jag äta upp yogurten sen borsta tänderna sen lägga mig . god natt alla <33

PUSS


WIIIIIIIIIIIIIIIII :D

Jippi heidi fick åka till romme den 9/2 tur annars skulle jag döda henne,längtar verkligen att åka till romme med henne, det kommer äga! vet inte hur hon kunde övertala henens mamma, lovar det är svårt :P men  tur att hon kunde med iallafall. jag är super glad när jag fick veta det hihi började nästan tvivla att hon skulle komma med.

kommer aldrig släppa taget om dig gumman<3






hahahahha

skriv ditt namn med pannan: casmnnpoew
skriv ditt namn med handflatan: cvas,mila
skriv ditt namn med foten: vfnjm8ilöad
skriv ditt namn med tån: cv amkiklaz
skriv ditt namn med tungan: camila


öppet hus

 hejsan svejsan jag kom hem för en stund sen jag var på öppet hus i skolan john bauer, det var en jätte fin skola verkade ganska bra faktist. jag var där med mickis och heidi. skit rolig kille det var vid ingången han prata skit mkt med mig och heidi, vi skratade ihjäl oss.
innan jag och heidi åkte dit så gick vi direkt efter vi slutat upp till centrum gick runt lite där sne gick vi hem till mig och tog en fika hos mig.
efter att ha varit på öppet hus så har jag inte gjort så mkt bara varit hemma.
 skolan var inte så jätte jobbig idag bara lite, därför jag hade ont i min mage har det nu också:(
tänkte plygga snart men jag orkar inte, jobbigt!
tittade på arga snikaren och litte i mellan ått på top model, har märkt att jag har missat jätte många top model avsnitt. har inte så mkt mer att säga ska nog gå och ta bort sminket sen hjälpa mamma med tvätten kanske.

KRAM C



good night

god natt hade tänkt att sova nu. är ganska trött igår kom jag knappt upp så jag måste börja sova ännu tidigare :(

aja orkar inte skriva så mycket mer sov gott allihoppa puss på er.



bajstråkigt

hej här sitter jag och gör ingenting äter upp min lilla yogurt. imorgon börjar vi 08.35 då har vi hemkunskap  men det är ganska roligt. lång dag imorgon plus att jag ska till öppet hus också, jobbigt jobbigt.
vi har idrottsdag på  torsdag tror jag, vet fortfarande inte vad jag ska välja, tänkte ta romme med heidi. men hon får typ inte nu :S så det är skit tråkigt. tänkte kanske ta styrketräning grejsimojs asså gym men vill helst till romme ska få med mig nån. men hoppas heidi får.
har ganska tråkigt, har inget att göra. ado som vanligt spelar gta så kan inte ens prata me han :(
 aja ska försöka hitta på något kul.
PUSS





Tisdag.


hellu, idag gick jag upp runt 8 nånstans. satt alarmet kl 8 men var så trött att jag inte kunde gå upp, idag får jag nog gå och lägga mig tidigt.
den första lektionen var slöjd, så det var ganska skönt. man skulle göra ett monster men min vart mer gullig hihihi, jag fick iallafall MVG på den så aa klart jag är nöjd :P
efter slöjden så hade vi idrott, där spelade vi handboll och det var ganska skoj. efter det hade vi bara tråkiga lektioner, men tisdag är endå en ganska kort dag känns det alltid som :)
efter skolan så gick jag till ados mamma. Där pluggade jag och ado en stund, efter det så ringde mickis och frågade om vi kunde ta en fika tilsammans, Ja det kunde vi. vi satt vid cafe paus igen, jag tog ett glas varm oboy och en vinebrödbulle, det var gott. Där satt vi och prata ett tag tills det stängdes. sen satt vi inne i centrum på nån bänk och prata sen vart vi utskickade av en vakt, ganska otrevlig faktist. när vi pratade på vägen ut så sa hon; tjejer skynda er, även fast vi gick framför henne :S
efter vi vart utsickade så gick jag och mickis upp till ado. hon hjälpte mig lite med min läxa sen så bestämde vi att hon skulle med mig till öppet hus imorgon.
efter att ha pluggat lite och så, så vare dags att gå hem. ado lämnade mig hela vägen. vi pratade hela vägen hem till mig som vanligt,alltid lika mysigt.
 och nu siter jag hemma och gör ingenting precis kommit ut från duschen .






min fika


så var jag idag, med min nya tröja.


nallen


PLUGGA!!!

IDAG

hej idag vaknade jag ungefär 7. var ganska nervös på morgonen för jag skulle redovisa idag för klassen.
det var inte så farligt som jag trodde :p  jag fick iallafall Vg, det är bra ju.
tur att jag har ado, för han stöttar mig mkt med allt jag gör så det känns skönt. efter Svenskan så hade vi hämta hem så jag gick till bilden och gjorde klart en sak min teckning. Sen ska jag bara börja måla med oljefärgen, roligt :)
det hände inte så mkt i skolan idag faktist mest tråkigt. fast det gick ganska snabbt. var mest och pratade med heidi hihihi.
ringde mamma typ 100 grr idag för att jag ville ha hunden, men om jag ska vara ärlig så tror inte jag att jag får den. mamma tycker det är för mkt jobb och massa skit, så är ganska sur över det :/
men det gör inget kommer sno heidis hund ;) skojjjaaa.
Efter skolan hände det inte heller så mkt väntade tills mamma skulle komma hem så jag kunde tjata mer men hon gav sig inte den här gången :(
men aa mycket mer än det har jag inte gjort idag. nu ska jag titta på tv och se om det fins något.

Kram



 
  så såg jag ut idag ( konstig bild )


skola imorgon

hejhej ska nog lägga mig snart. det är ju skola imorgon, första lektionen är läs, efter det är det svenska då har jag redovisning ( muntligt ) av en bok jag har läst. skit nervös, ni vet ju att jag inte gillar vara uppe och prata, skrev det i ett inlägg för ett tag sen. så nu är det jätte pirrigt i magen, hoppas det går bra. önska mig lycka till :)
jag måste upp ganska tidigt imon så det är bäst att jag lägger mig snart, måste hinna träna lite innan jag går till skolan annars bajsar jag på mig :P
men vi får se hur det blir imorgon berättar mer då:)
efter skolan ska jag nog vara med ado om han inte går och tränar vi får se.
aja nu måste jag kila iväg puss




tråktråk

Lovar du att svara ärligt?
Ja [x]
Nej [ ]

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna.
[/] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[/] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[/] Jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur munnen.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats



 


hellllooo :)

hello, har precis tränat lite på läxan tills imorgon, hann inte göra det på helgen, så aa det vart sista minut :/ lite dåligt av mig men så blir det alltid.
idag så sov ado hos mig och vi vaknade runt 11, det var ganska bra. när jag och han åt frukost så ringde min telefon, det var mickis. en liten överrasking.
 jag och mickis har inte gjort nått på jätte länge så hon frågade om vi kunde göra något idag, ja så klart vi kan det :)
så jag började fixa mig lite snabbt, hade inte på mig något specielt bara min nya gråa kofta ;)
 efter det så gick ado med mig upp till centrum för att möta henne, när hon kom så gick ado upp till hans mamma.
 jag och mickis hade det jätte trevligt. vi fikade på cafe paus, jag åt en winebröd och drack varm choklad, mummsigt.
 vi satt där en stund och pratade om allt, det var ganska skönt.
jag och mickis upptäckte att det var en fågel inne i centrum, hihi det var ganska roligt. efter fikan så gick vi till gina så klart. där hittade jag en blus, vet inte när jag ska använda den men aa köpte den endå.
alla vart lite chokade att jag köpte den för det är inte direkt min smak, men a vi får väll se.
efter att jag var med henne ett tag så gick jag till ado. jag och han hade igentligen bestämt att åka in till stan och titta på bio men det vart inget :(  det gör vi nog nästa helg.
när jag kom till ado så duchade vi nästan direkt efter duchen så spela ado lite GTA innan vi gick till hans pappa.
hos hans pappa gjorde vi inte så mkt tittade på TOP MODEL 11 och på SUPER SWEET 16 medans vi åt korv :)
 När jag kom hem hade mamma för sig att vi skulle städa min garderob och se om något skulle slängas, nej det vart inte så mkt som fick slängas :P hihi är lite dålig på att slänga mina egna kläder. men vi stadade iallafall skåpet :D
anars har det inte hänt så mkt mer idag :)



 bilder från idag!




så såg jag ut idag.


köpt idag


 så är den på.


god natt allihoppa

hej på er alla trötta läsare. jag och ado har precis tittat klart på filmen. filmen var bra och jag och ado hade det jätte mysigt, nu ska vi gå och lägga oss fast först ska vi borsta tänderna.

God Natt

Questions!!!

Vem/s:
är i rummet med dig:  Adnan
fick du senast sms av: Adnan :)
tänker du på nu: ingen
pratade du senast i telefon med: Mamma
hus var du senast i: Ados
önskar du var med dig nu: han är redan med mig.
är din favoritsläkting: Alla
i din skola går dig mest på nerverna: Fjortisar...

Var:
går du i skolan: haninge
är din mobiltelefon: sängen
är din mamma: Rumet
sover du: I mitt sovrum
handlar du mest: Över allt
fick du tag i tröjan du har på dej: Cubus.
åkte du senast bil: När jag fick skjuts av lena hem.
i ditt rum är du:  vid skrivbordet.

Vad:
åt du senast: potatisgratäng med nått kött
drack du senast: Vatten
är det för färg på dina byxor:  har inga byxor på mig :p
är den närmaste saken som är blå: penna
gillar du mest med skolan: slöjd
har du på fötterna: Strumpor
är din favorit färg:  alla färger
film såg du senast
: mins inte
hör du just nu:
inget


Har du någonsin:
Sovit i en annan säng: Yes.
Tyckt att din kusin är het: nej men söt ;)
Sovit naken: Aldrig!
Kört över hastighetsgränsen: Jag har inget körkort.
Målat om ditt rum: JA
Dansat framför en spegel: Alltid.
Fått hicka: Flera gånger.
Stulit pengar från en kompis: Nej.
Hoppat in i en bil med folk du just träffat: ja
Varit i slagsmål: m..
Smugit ur ditt hus: japp.
Haft känslor för någon som inte känt detsamma: Japp.
Hånglat med en främling: Vet ej.
Saknar någon just nu: Yesbox.

Hemma

hej nu är jag hemma hos mig. Lena skjutsa oss hem, jätte snällt för vi hade ganska mkt att bära.när jag kom hen så pratade jag lite med mamma om allt möjligt.
 som vanligt ligger ado i min säng och spelar, han är värsta GTA nörden tycker jag :p SHHH.. han får inte höra.
 vi ska nog kolla på nån film snart om han har det, har inte gjort så mkt annars bara varit hemma nu på ett tag och så.
imorgon är det lite plugg dag sen ska jag och ado kanske kanske till bio om det finns något att titta på hihi, måste ju använda upp min julklap jag fick av sandra<33 anars har vi inget planerat tills imorgon.
christian min lillebror ville att vi skulle göra kladdkaka men tror inte jag orkar det, det får nog bli imorgon i såfall.



bilder på mina kläder jag köpt idag.


svarta jeans


Jätte gullig tröja



vanlig grå kofta



grön långarmad, bra att ha.



lilla, vita, 2 olika gråa strumpyxor



mitt fina halsband




 armband <3

glad glad

HEJSAN. idag vaknade vi ganska tidigt runt 12. det vart inte så mkt städning idag.det vart inte som jag trodde. vi åt frukost sen satt vi på kläderna och gick upp till centrum. där hitade jag lite grejer hihi, tar bilder på dom sen för jag är hos ado nu. efter det så var vi bara hemma och titta på tv och var jätte hungriga. vi åt inte förens nu, så aa undra på vf vi var så hungriga. i centrum träffa jag mamma, så jag gick runt med henne lite.
jag och ado pratade lite om hundar idag, så jag började leta lite. GISSA VAD!!! jag hitta världens sötaste chihuahua. jag kanske ska köpa den om det går och om den är kvar. så fort jag såg den vart jag kär. hoppas hoppas de finns kvar annars dör jag. jag ringde mamma och berättade,  jag grinade för jag ville ha hunden så mamma sa att hon skulle tänka på det, hoppas hoppas. har redan skickat 2 sms till hon som har den !!!!! 
 så jag är ganska glad idag hihi, man får väll hoppas.
snart ska jag nog gå hem till mig med ado så skriver mer sen

KRAM


MIN MIN MIN

sova snart

tror jag ska gåoch lägga mig snart ado baa spelar så jag har ganska tråkigt,men det gör inget :)
i morgon blir det en lång dag jag ska hjälpa till att städa lite hos ado sen ska vi nog upp till centrum lr hitta på något sen ska vi bara ha mys kväll med film och allt sånt,mysigt.
jag är ganska trött just nu men ska prata lite med ado innan jag går och lägger mig om jag ens ska lägga mig hihihi inte säker än.
men god natt tror inte jag skriver mer idag.


KRAM



lite bilder från idag


jag på no lektionen



jag igen


så blev mina naglar


spelade kort (älsklingen på bild)

Äntligen Fredag

hejsan svejsan idag så hände  inget specielt i skolan, inte vad jag minns iallafall. jag fick läxa över helgen typ, vi ska ha muntligt grejsimojs i sv vi ska berätta om boken vi läste, det blir nog roligt men endå fett pirrigt. Jag gillar inte att prata framför hela klassen, men det går nog bra. Har iallafall fått bra betyg på de fast jag dör när jag står där framme :p
efter skolan så gick jag hem till ado och då så gjorde vi inte så mkt han spelade mest medans jag tittade på tv. fanns inte något bra på tv, bara manen som talar med hundar. Jag älskar verkligen det programmet !
lena lagade mat till mig och ado. Hon lagade korv med potatismos,gott gott.
jag var nyss hos mig och hämtade kläder och så för ska sova här hoss ado :)
men nu ska jag hoppa in i duschen.
puss

Godnatt

Jag ska sova nu, tänkte gå och borsta tänderna. Orkar inte skriva mer ! Men jag skriver imorgon!

Imorgon är det fredag! JIPPI

Godnatt!

Hejsan hoppsan!

heej här sitter jag och gör ingenting. idag vare skola som vanligt, inget speciellt hände idag typ bara pratat med vänerna och så.
jag började skolan kl 9 jag gick med min lillebror till skolan, för vi började samtidigt :) gulliga vi är :)
 men när jag väl var i skolan så märkte jag att jag hade glömt min skåp nyckel hemma :/
     så jag ringde mamma och bad henne springa och möta mig en bit och det gjorde hon också.

världens sötaste mamma man har <33
 efter det så kom jag självklart försent men det gör inget för det var endå läs.
 efter skolan så gick jag hem till ado där pluggade vi lite på So och eng det var ganska skoj att plugga med han .
jag och ado åt china mat idag kyckling med nötter, skit gott :)
     länge sen man åt china mat. efter maten så tittade vi på super sweet 16 lr va den heter jätte kul pogram tycker jag.
annars har ingenting hänt idag bara tagit det lungt
 nu ska jag sätta på mig mina lösnaglar får se hur det blir sen

Jag och Heidi

Hej :O :/ :) :( :/ :) :D

hejsan kom nyss hem från ados mamma. Björne hade köpt pizza till oss som vi åt, efter det så tittade vi på arga snickaren, skit roligt pogram tror det var på kanal 5. ados mammas kille, björne, han är med där så de var skoj och titta på han :D
skolan gick ganska bra idag vi hade ju hemkunskap första lektionen som ni vet. vi  hade fått en ny fröken där så det var ganska skoj, vi lagade piroger idag.
       jag och heidi arbetade tillsammans, då blir dom ju bäst så klart. dom smakade ganska bra också om jag ska vara ärlig.

annars har det gått ganska bara i skolan idag, var inte så hemsk som jag trodde igår :) hihiih
 ado och jag pratade med oliver och lite med simone men sen så gick hon därifrån. Det gick skit bra. Hade inte förväntat mig det. jag är ganska stolt över ado han tog ett stort steg framåt. inga mer detaljer om de.
 jag och heidi missa 10-20 min från lektionen för att så o prata me dom. Det var iskallt ute, jag hade inte ens jacka på mig. På  No så gjorde vi inget specielt.
        Jag och heidi prata nog mest då och tog lite kort :)
efter skolan så gick jag med hedi och jemine till solakuten för dom skulle gå och sola.Efter det så gick vi in till centrum  där hittade jag ett par saker det överaskade mig själv hade inte ens planerat att köpa saker,
       men endå vart det en hel del så kan inte klaga. Jag hade det ganska kul, skoj med lite shopping ;)
 efter det så gick jag såklart upp till ados mamma. jag och ado gjorde lite läxa men jag somnade när jag gjorde dom i köket lite roligt faktist.
det är typ  vad jag har gjort idag har inte hänt något mer än det.




såhär var jag klädd idag



Jag när jag äter min piråg / pirog :D



Knasiga jag på NO lektionen



Här är mina och Heidis naglar:) Svart å vit :)



Min halsduk som jag köpte på cubus



Lösnaglar som mamma köpt till mig



Ett halsband som jag köpte :)



Dom hära köpte jag på HM



Min favorit tröja ifrån gina



Här är en tröja som jag köpte.


god natt

nu ska jag sova är ganska trött. imorgon ska jag upp vid 7 och fixa mig. Jag har redan bästemt vad jag ska ha på mig, men det blir en överaskning, för tänk om jag ändrar mig . hoppas det blir en bra dag imorgon

vi får se vad jag hittar på. aja nu måste jag kila iväg ska borsta tänderna .


KRAM





tråkigt

gör inte så mkt har skit tråkigt just nu. orkar inte ens gå till skolan imorgon känns det som, jag vill bli sjuk snart så jag kan stana hemma!

men det är ju endå hemkunskap imorgon på första lektionen så det blir ganska skoj.

min dag har varit upp och ner idag så jag blir så förvirrad av allt. har inte så mkt att säga har bara tråkigt. ska nog spela Bubble struggle lr va den heter har kommit till barna 33, inte dåligt

ska äta lite choklad, mummms

Puss på er


                        


SUR, ARG, IRRITERAD

vill bara säga en ska så jag får ut de... HATAR FALSKA PERSONER BARA SÅ NI VET!
jag orkar inte tjafsa med folk hela jävla tiden, inte för jag bryr mig vad dom säger men det gör mig endå arg! vet inte varför!
blir bara så jävla irriterad på sånna mäniskor som inte kan sköta sina egna grejer, ist för att lägga i sig i andras. ofta man ens har tid med det..
aja tycker bara det är löjligt, vet inte vad ni vill få ut av det här! pallar inte vara tyst den här gången och låtsas som ingenting!





tisdag..

hejsan har precis klivit ut från duschen. har inte gjort så mkt idag mest varit lite sur/ledsen, annars har det varit bra.
jag började ju kl 9 med slöjd, så det var ganska skönt. Ska börja göra en kjol :) hoppas den blir fin . men mina tyger har inte kommigt för fröken ska beställa men medans gjorde jag en jätte gulligt arband,som jag vart klar med:)
idag var det endå en ganska skön dag hade typ inga riktiga lektioner kändes det som, så det var skönt.
dagen har gått ganska snabbt fast jag är lite deppig (dom brukar gå saknta när jag är deppig)
Efter skolan så gick jag hem till ado, vi tittade på film. Sen så satt vi bara och prata om allt möjligt. Ingen bra start på 2009!!!
efter de så tittade vi på top model 11 det gjorde mig lite mer gladare:) annars har jag inte gjort så mkt. nu är jag hemma och har tråkigt.



arbandet :D


Heej

Hejsan hoppsan! Jag är jätte trött och ska gå och lägga mig nu. Jag hoppas att jag kan sova ikväll, för igår så kunde jag inte det. Men det ska nog gå bra. Imorgon börjar jag kl 9, det är ganska skönt för att det är min enda sovmorgon. Jag ska upp kl 8 för att hinna fixa mig och välja kläder.

Nu ska jag hoppa i sängs. Jag orkar inte skriva mer , är verkligen för trött..
Förlåt ! Jag skriver mer imorgon!



                                                                                                 Sov gott allihoppa!

tråkigt


Har du fortfarande någon kontakt med ditt ex?

Svar: Nej


Vad är ditt bästa tips för att slippa finnar?

Svar: Vetej får inte det så ofta


Hur gör du för att hålla dig i form?

Svar : brottas med ado, promenader.


Hur får man bättre självförtroende?
Svar : VARA DIG SJÄLV!!att skita i vad all folk säger till dig.


Berätta något vi inte vet om dig?

Svar:  Jag är kortis:)


Har du någonsin varit otrogen?

Svar: a, när jag va mindre


Plattar du, eller lockar du någonsin ditt hår? eller är det självlockigt?

Svar: ,

plattar alltid mit hår, har ganska vågigt/lockigt


Vad har du för betyg? Poängen?

Svar: i skolan ? 250



 


Måndag

Heej idag är det måndag,fy fan säger jag bara. Igår kväll kunde jag inte sommna, sov typ bara 3 timmar :/
ganska jobbigt.
Det var verkligen en dålig start på veckan mkt mkt hände.  i skolan så märkte jag att jag och heidi gick klädda likadana :P
lite pinsamt faktist. Hon kom hem till mig innan skolan för att hämta mig sen så gick vi tillsamans till skolan, sen vid skåpet när vi tog av oss jakerna märkte jag .... att vi kläda likadant hihi. JA det var många som la  märkte till det o det var inte så roligt hihi.
vissa trode till och med att vi hade ringt varandra och bestämt, de är de roligaste . HAHAHA ringt och bästemt. OFTA man gör de, men aa de var ganska skoj endå. sånt händer alla nån dag.
 om ni inte märker de så gillar jag inte när man har samma kläder som mig, känns obehagligt. Om det inte är i något specielt tillfälle så klart.
vi hade inga lektioner som var speciellt roliga idag, fick till och med med läxa hem tills på fredag, tror jag det var till.
idag hade  vi idrott också, hahah hade på mig mina gympaskor hahah. SKIT FULA !  kännde faktist mig skit ful så var tvungen att ta kort på dom hihi.
men jag satt på mig dom utav en andledning annars skulle jag aldrig gjort det. jo såklart att få högre betyg, för det var typ det enda han sa att jag skulle ändra på! så aa varför inte :D

Efter skolan så var jag med min gammle vän Empo (emelie), vi har inte varit på 1000 år känns det som!
 vi hade det ganska roligt såklart. Det fanns mycket att berätta för varandra :) alltid lika kul att lyssna och prata :D
vi gick runt lite i några affärer, sen så gick vi runt och fråga efter sommarjobb kanske lite för tidigt . hahha.
när jag och empo satt vid en bänk i centrum så kom en fullis och satte sig vid oss. Vi vart skit rädda men vi gick endå inte där ifrån, han började prata med oss och kalla oss GUMMAN.. äkligt. det var ganska obehagligt men endå roligt :)
sen så var jag hos empo för första gången. det var fint hos henne. hadde aldrig varit där förut så de va roligt :)
tycker bara de var läskigt där hennes föräldrar sov. såg ut lite som en skräckfilm när man skulle ner till källaren. :)
 


 



 


 
 så ser jag ut på idrotten. (kolla in skorna)




Det jag fick igår :D  (heidi som tjatar att jag ska ha såna bilder)



Jag & heidi (lika samma,samma lika)



Jag ( väntar på bussen med empo <3 )

GOD NATT



 

jag har precis målat klart mina naglar, jag målade dom svarta hihihi, passar inte mig så mkt men endå.

snart ska jag gå och lägga mig för det är ju skola imorgon :/ jag börjar kl 08.10 med läs, bajstråkigt.

måste upp tidigt och fixa mig, 7 ska jag nog upp. har inte ens bästemt vad jag ska ha på mig.

aja ska ta bort mitt smink nu och göra mig redo för lägg dags

puss på er!


lista


1) Kopiera Testet
2) Klistar in på din Blogg (om du har)
3) Kryssa i det du har       


           

[x] Mamma                                                
[x] Pappa                                             
[ ] Styvmamma                                                                 
[ ] Styvpappa
[ ] Styvsyskon
[x] Bror
[x] Syster
[ ] Brorson
[x] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[ ] Eget badrum
[x] Eget rum
[ ] Swimmingpool
[ ] Hot tub
[x] Mer än en cykel
[ ] Gästrum
[x] Dator
[x] TV
TOTAL : 10

[ ] Säng större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] Fungerande klocka
[x] Mp3spelare/ipod
[ ] En fungerande PS2
[ ] Nintendo Wii
[x ] Xbox som funkar
[ ] Nintendo 64 som funkar
[x] Gameboy/advance
[ ] Gamecube
[ ] Super nintendo
[ ] Nintendo ds

TOTAL : 6

[ ] Pokerbord
[ ] Basketkorg
[ ] Hockeyspel
[ ] Biljadbord
[ ] Fotbollsbord
TOTAL : 0

[x] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[x] Lacoste,Laliscot,JL,Puma klädsel ..
[ ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort ( vill inte ha)
TOTAL: 4

[ ] Jobb/sommar jobb
[x] Shoppar minst en gång i veckan
[x] Har dyr parfym/cologne
[x] MSN
[x] Kamera/video kamera
[x] Telefon
TOTAL: 5

[x] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[ ] Gitarr/trummor/basgitarr
[ ] Piano/Keyboard
[x] Något annat instrument
[x] Varit på en kryssning
[x] Rest utomlands
[ ] Haft en personlig tränare
[x] Dyra smycken
[x] Träffat en kändis
TOTAL: 6

[x] Platt/locktång
[ ] Har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[x] Har 1000 spänn på dig just nu
[ ] Kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] Rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[ ] Varit i USA
[ ] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[ ] Varit i Afrika
[x] Varit i Sydamerika
TOTAL: 4

[x] Föräldrarna har bil
[ ] Jet ski/båt
[ ] Husbil/vagn ( har haft )
[ ] Nybygge med pool osv.
TOTAL: 1

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] Suttit i en limo
[ ] Suttit i en helikopter
[x] Äger en videokamera
[x] Egen laptop
[x] Egen dator
TOTAL: 4

Totalt: 40 bortskämd brat
 
1-23 = Ghetto-Kid
24-33 = Vanlig
34-40 = Bortskämd Brat
41+ = Uppeklassens Snobb


TV


åt nyss sushi mkt mkt gott! pappa skjutsade oss med bilen hem till ado och då tog jag chansen att köpa sushi.

gör typ ingenting just nu men, ska gå och titta på tv. vet inte vad pogrammet heter de e nån kinesisk tävling, den är ganska ny tror jag så, aa ni vet säkert vilken jag menar.

HEJ DÅ ska springa till tv:n nu!

PUSS




BESÖK

HELLO, idag så gick jag och ado upp ganska sent vet inte riktigt när men endå. vi väntade gäster idag för att vi skulle fira pappas födelsedag dom skulle komma runt 3. så jag och ado fick duscha och städa lite snabbt. jag hann inte ens fixa färdigt mig när dom hadde kommigt men det gick bra endå.
Josefin vart jätte glad, hon var alldeles Speedad idag :) man trodde hon hade fått socker till frukost.
Mathias blir bara större och större:)
 sandra och dom åkte nyss, josefine vart ganska ledsen men det gick över snabbt. Hon gav alla en varsin teckning innan hon gick hihi skit söt :)
jag och ado lekte med josefin hela dagen så nu är jag ganska trött men det ät bara bra så jag kan somna tidigt idag :)
juste jag fick lite julklappar också fick en jätte gulligt kort på josefine och mathias och presentkort till bio för 200.Det var perfekt.

juste mamma gick och handla lite innan alla kom, jag låg och sov så jag gick inte med henne men gissa vad !!
 min fina kofta var på rea! ( dom gråa jag köpte för nån dag sen) :( 
man blir ju lite ledsen, men endå inte för det fanns inte så många xs i gråa färgen men mamma köpte en likadan svart tilll mig så ny har jag 3 såna kofter den svarat, ljusgråa, mörkgråa. :D:D




Mathias



Ado & Josefine



Josefine,Ado, Jag



Jag & Josefine
 

God natt alla

sista inlägget för idag. jag och ado har tittat på 2 filmer minns inte vad dom heter är så jävla trött.
ado sitter just nu i min säng och spelar hoppas han också är trött.
aja ska lägga mig nu är skit trött, hoppas jag får lite massage innan jag somnar :)
GOD NATT




MOSTER<3

Längtar tills imorgon då kommer sandra ( min syster ) med barnen josefine och mathias mina små älsklingar.
Har inte träffat dom på ett tag så de ska bli roligt, då får man se hur mkt mathias och josefine har växt dom, växer
så snabbt<333
Älskar att vara moster!


Mathias


Josefine

Pappas Födelsedag!

Hejsan svejsan. Idag gick jag upp vid 1 tiden typ. jag åt ingen frukost idag det vart för sent ados mamma hade redan lagat mat.Vi åt potatissallad och Rostbiff, det var super gott. efter de så tittade jag och ado på en film, vi hann inte titta på hela filmen för att jag skulle ju till stan och äta middag idag för pappa fyller år idag!
vi åt på Helenes krog vid eriksgatan. Det var super god mat där. Skit stora tallrikar med mat, jag orkade inte ens halva. men jag orkade så klart efterrätten :D jag tog en cheesecake MUMMMMMMS säger jag bara.
det var ganska mysigt ställe vi var där med farfar också :)
vi gick hem vid 7 tiden typ, vi åkte ock lämna farfar hem sen åkte vi hem till ados mamma för att hämta mina saker och hämta ado så klart :D
nu sitter jag hemma och gör inte så mkt ado spelar GTA som vanligt men vi ska snart titta på film :)





Pappa och jag



orkade inge mer!



MIN FAVORIT



Jag, när jag kom hem


Hockey match!

Hej! Idag så började jag skolan klockan 8:30, som ni redan vet. Men vår bildlärare var inte där, så vi hade håltimme i 2 timmar, tror jag :/ Det skulle vart skönare att vara hemma och sova då :( Jag var lite sur över det, men det gick över ganska snabbt eftersom att jag var med kompisarna och umgicks med dom. Skolan gick bra, som vanligt. Det var inget specielt som hände.Det som var bra var att vi fick sluta tidigare ifrån den sista lektionen. Vi fick arbeta hemma. Efter skolan så gick jag och Ado hem till honom, han satt vid datorn och då gick jag och tittade på TV. Efter ett tag så somnade jag, och då kom ado och väckte mig med coco pops (annars skulle jag aldrig gått upp) :D.
Efter vi ätit så somnade vill tillsammans på soffan. Efter ungefär 30 minuter så väckte Ados mamma oss, för hon hade stekt korv som vi skulle äta. Efter vi ätit så skulle vi till matchen. Vi åkte dit runt 18:20. Det var min första hockey match. AIK vann med 3-2. Det var roligt att kolla på hockey, för att dom slåss lite då och då. Sen så finns det många roliga människor där:) Jag försökte hitta Simon, men jag tror inte han var där för jag hittade inte honom.
Efter matchen så åkte vi hem till mig och packade lite kläder, för att jag ska sova hos Ado idag :)
När vi kom hem så dansade Jag, Ado och Lissi till en jätte konstig låt :) Kan tyvärr inte lägga in videon. Vet inte hur man gör ännu. Men ska försöka någon annan dag.

Snart ska Ado och jag kolla på en film. Hoppas den är bra, för den verkar iallafall bra.

Puss på er!





här är en bild på mig som ado tog när jag låg och sov, tittar man noga så ser man att jag kramar om TVkontrollen.

God Natt Alla

Imorgon börjar jag kl 08.30 så jag ska upp kl 7 för att kunna fixa mig och så.

Hoppas jag kommer upp, har blivit van med sena kvällar.

aja nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig


 




YES!!

HELLLO, idag var det första dagen i skolan skit jobbigt vi började direkt med vanlig dag, har redan läxa tills imorgon gissa vad, jo ENGELSKA  jag suger verkligen på de, fick hjälp av ado så jag klarade mig. Tack bebis <333          
jag hoppade över sista läsen idag, pallade inte med den hade endå ingen bok plus att ado hade redan slutat så jag skyndade mig hem.
Idag så skulle jag och pappa till farsta och ado hängde med :) bilen var frusen igen, så det var ganska jobbigt. Min lillebror fick gå ner och hjälpa pappa.
efter ett tag så sprang jag och ado ner till bilen, det var svinkallt ute.
Det bästa är att jag hittade mina kofter, dom där gråa kofterna från gina trikot  :D jag är skit GLAD!
 jag köpte både den ljusgråa och mörkgråa var så glad så var tvungen att köpa båda :D:D
gissa vad! heidi hade precis den koftan idag på dig, vart skit ledsen jag ville också ha den.  men nu har jag den 2 till och med :D
men skolan var endå ganska rolig träffa alla vänner och så endå fast heidi retas lite med koftan. Pratade skit mkt med heidi om allt, fan vi hade inte träffats på hela lovet. Det finns massa att berätta. imorgon ska jag nog vara med henne vi ska hitta på något kul, pappa fyller år på söndag så kanske ska köpa en present till han.

visst har jag fin blogg nu det var på tiden att nån fixade den åt mig. Jag vet inte vad hon heter som fixade pressen det var typ nån lissi kände :D
men endå skit gullig tjej att hon orkar med mig :D
måste bara säga tack<33333333333

 


 

gammal bild


lista


OM JUST DIG:
Fullständigt namn:
Camila Maria Viktoria
Född: 12 nov
Bor: Stockholm
Smeknamn: Camilita
Intressen: umgås
Skola: Söderbymalmsskolan

HAR DU UNDER DENNA MåNAD:
Saknat någon:
Ja
Ångrat något: Ja
Ljugit: Ja
Svikit någon: Vet ej
Känt dig sämst: Ja
Gråtit: Ja
Skrattat: Ja mkt mkt
Varit sjuk: Nej tror inte de
Varit utomlands:
Ja
Träffat någon som du har chattat med på datorn:
Ja

KÄNSLOR:
Gråter du ofta:
beror på
Skrattar du ofta: Alltid
Hur känner du dig nu: Rätt så bra
Hur har du mått den senaste tiden: Fram & tillbaks
Har du funderat på självmord: Nej..
Har du någon hemlighet/hemligheter för dina föräldrar: Nej inte många :)

KÄRLEK:
Blir du lätt förälskad: Sådär
Är du kär i kärleken: jaa
Tror du på ett föralltid:  Kanske
Är du förälskad just nu: ja
Om ja, vem:  ADO

VEM ? ..
Avskyr du: ingen just nu
Hånar du: Alla 
Delar du mest minnen med: oj, många
Längtar du mest efter: åka utomlans
Stör du dig på: Idioter
Gosar du med:  Ado och Ados Katter
Lagar mat: Mamma & pappa
Diskar:  diskmaskinen
Tror att den är någon: ?

VILKEN ? ..
Tidning läser du: vetej
Buss åker du oftast: jag går
Frisyr har du: Utsläppt
Dag fyller du år: 12 nov
Årstid föredrar du: sommar
Stad är du uppväxt i: Sthlm

VAD ? ..
Gör du nu:
tråkar
Gör dig till en bra människa: Att jag nästan alltid är glad
Gör dig till en dålig människa: Mitt tålamod, kanske
Vill du arbeta med: vil bli frisör
Är roligast just nu: inget
Har du på dig nu: mjukis & ett  vitt linne
Har du för smink idag: Mascara
Har du för storlek i skor: 36
Läser du för bok: Läser inget just nu
Ska du göra nu: duscha

KILLAR ? ..
Vilken sorts killar gillar du: Snälla
Ska en kille vara söt eller het: båda
Ska en kille vara lång eller kort: Lite längre än mig
Ska en kille vara blond eller brunett: Spelar ingen roll

HAR DU ? ..
Öl i kylen:
Ja
Något husdjur: nepp
Någon favoriträtt: ingen speciel
Någon flick/pojkvän: ja
Puder på dig: ibland
Några framtidsplaner: få många barn
Någon sjukdom: nej
Gymkort: Nej, men ska snart
Några kärleksproblem: ibland
En homosexuell kompis: vet inte
Duschat idag: Ska göra snart
Någon kompis som snarkar: vet ej 
Någon vän som spelar i ett band: vet ej
Några mvg:n: Ja de klart
Någon som förstår dig: Japp
Tuff kompis som kan försvara dig: Klarar mig själv ;)
Något beroende: Ja
Fikat idag: Nej
Nagellack: Ja
Någon vän som bor i ett annat land: Aa


STAN IDAG

Hejsan, jag har precis målat mina naglar lila. igår så gick jag och ado och la oss tidigt för att vi ska bli vana tills imorgon för då börjar skolan. vi hade några oranga pluppar i öronen, hihi bara för skojs skull, det var inte så skönt dom va hårda. Ado klarade inte att ha dom så han tog av dom under natten, men jag hade på mina hela naten tills en gick av på morgonen.
vi gick upp ganska tidigt för vi skulle åka in till stan, vi gick upp runt 10 fast vi hade satt larmet vid 09.30.
jag visste inte hur jag skulle fixa fram pengar för mamma var inte hemma och det är hon som har mina pengar och jag har inget bankomatkort, jag orkar inte ha en sån hihi, så hon fick lägga in pengarna på min lillebrors konto och han fick ta ut dom. jag och min lillebror hade besämt att vi skulle mötas  utanför  terminalen. Jag och ado väntade skit länge, sen ringde jag upp han då sa han att bilen inte startade för pappa skulle köra han dit. det tog typ en halvtimme innan dom kom, jag och ado frös ihjäl där ute medans vi väntade. Sen när vi skulle ta ut mina pengar så gick det inte, jag har ingen aning varför. Så vi fick gå till nån annan bankomat och då gick det, men man fick bara ta ut 900 kr för han är fortfarande barn :/ ,men men dig gick bra endå.
När jag och ado var i stan så gick vi runt lite bara sen så tänkte vi gå och titta på bio. Det vart YES MAN som vi tittade på. Den var skit skön, jag och ado hade det jätte trevligt köpte massa godis, läsk och pocorn.
Vi fick vänta ganska länge för vi var ganska tidiga vi var där typ kl 1 och filmen började 15.30 så de var ett tag men, vi gick runt. Jag gick till varenda gina trikot för att leta efter en kofta till mig men den fans aldrig i min stolek :(
blev skit ledsen . men jag köpte en svart kortarmad tröja och sen en ring och ett armband :) så lite hittade jag ju endå. Imrgon så ska jag åka till farsta med pappa och leta efter den där jävla koftan. Finns den inte så dör jag !!!
Efter bion så gick vi hem, vi åt hemma idag för vi ville vara lite nyttiga och inte äta skräpmat det man ofta gör när man är inne i stan. efter  de så gick jag och ado och titta på TOP MODEL. Jag älskar top model, tvingar alltid ado med mig :)
juste jag och ado spelade ett ganska läskigt spel vet inte vilken sida ve var men den var skit skum faktist. man var typ in låst i ett hotell och man skulle hitta ut och så.
 efter allt de så gick han och lämmna mig, han e så gullig, hela vägen gick han :)
hahahah han gäspade så hans käke gick ur led, skit roligt. Det såg ut han som om han inte kunde stänga munen, kanske för de var så kallt ute ;). när jag kom hem så började jag blöda näsblod, inte så konstigt för mig för jag brukar göra de ganska ofta, men de konstiga var att när ado kom hem så började han också att blöda berättade han :O aja de va lite läskigt
 aa de e typ vad jag har gjort hela dagen idag :)

KRAM






koftan jag vill ha !!!


hade tråkigt !

vilket är ditt livsmål: jag vet inte
vad har du för puder: vet ej
har du använt någon hårprodukt idag: nej
vad använder du för parfym: olika
hur många speglar finns i det rum du är i nu: många!
var är du nu: i ados rum
har du bråkat med någon idag: ja,ado
saknar du någon nu: ja lite
dricker du alkohol: nej
tar du droger: nej
tycker du om dina grannar: känner inte dom
anväder du icq eller msn: msn
när gjorde du senast något riktigt dumt: igår
har du blivit hotad via telefon: ja
vilken färg har du på dina underkläder nu: leopard
gillar du dokumentärer: nej
längtar du till din nästa födelsedag: JA
brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: ja
skulle du kunna ha silikonbröst: kanske
borde man få röka på pubar: beror på
brukar du bada i sjöar om somrarna: ja
vad gör du just nu: ligget i sängen
är du blyg: ibland
roligaste resa: thailand
vilken tid gick du upp idag: 3
vilken låt lyssnade du senast på: poker face
har din pappa glasögon: nej
har du glasögon: nej
bor du i sthlm, gbg eller malmö: sthlm
har du sagt "jag älskar dig" till någon idag: ja varje dag
är du homosexuell: nej
vad tycker du är äckligt: mygg
vad såg du senast på tv: film
har du köpt någonting idag, i så fall vad: mjölk
vem ringde dig senast: papi
hur svarar du i telefonen: hallå?
tycker du bäst om varm eller kall oboy: beror på
vad ska du göra imorgon: ingen aning
har du fint hår: a ibland
vad ska du göra nu: inget sova snart
vad har du ätit idag?: pizza
vad har du på dig?: pyjamas
har du växt något det här året?: kanske lite :)
har du gått upp/ner i vikt det här året?: ja
vilket år har varit ditt bästa?: vetej
vad ser du fram emot?:
vad har du ångest inför?:
vet inte
är du öppen?: sådär
hur långt hår har du?: ganska långt
vad har du för betyg i matte?: G
vilket är/var ditt sämsta ämne?: matte
har du en bra klass?: nej
vad ligger på ditt datorbord just nu?: inget,högtalare
varför blev du arg senast du var det?: vetej, men på ado i alla fall det vet jag
hur ofta städar du?: ganska ofta
hur länge kan du använda samma byxor utan att de tvättas?: max 3 ggr
byter du underkläder varje dag?: Jaa
hur ser stolen som du sitter på ut?: ligger i säng
hur luktar du nu?: ny duchad
vad skall du göra i helgen?: ingen aning 
är du romantisk?: de klart
vad skrattade du åt senast?: ADO 
har du ont någonstans just nu?: a nacken
får du hög telefonräkning?: jupp :/
har du många vänner som kommer från andra länder än du själv gör?: ja
när dansade du senast?: igår
vad skall du göra när du är klar med det här?: vetej sova kanske

bloggggeen

hejsan svejsan :)   igår så var jag och ado uppe ganska länge vi hade de jätte mysigt vi pratade om allt och hade det jätte trevligt. hahah hände mkt mkt roliga saker. Ado väckte lissi ( taskig ado) för att fråga en fråga, hon fatta ingenting och somna igen, han smsa sin bror som sover i rumet brevid för att få reda på svarat helt galen :)
 men vi hade det endå ganska kul igår kväll. idag vaknade jag lite sent hihi. Så jag han inte hjälpa Lena att flytta in :/ men dom åkte ju flera gånger fram och tillbaka så då han jag hjälpa till lite:)
jag vart litte sur på ado idag, vi tjafsade lite bara men det är det som händer i ett kärlekspar.  vi löste allt och vart mysiga mot varandra sen <3
efter de så gick vi hem till mig för att få lite frukost,fick springa och köpa mjölk och så för hos ados pappa fans inget :/
och mina föreldrar är ju på landet så fans inget där heller. Hos mig stanade vi ett tag, vi tittade på tv och så.
 sen fick jag ett samtal av min mamma att på vägen hem så fick som inte igång bilen mitt på motorvägen så.
Det vart knas så som frös ihjäl ute, uppe i landet vare 15- . kan ni tänka er, så dom fick vänta på nån bil som dom fick hyra lr nått. tråkigt för dom tur att jag inte åkte me dom Mohahah.
Ados pappa hade beställt en pizza till oss en oxfile med ägg, aa det låter lite konstigt men så vare. den var helt okej men lite kall bara. 
 efter maten så har jag och ado bara tittat på tv och haft myspys.






gammal bild på mig och älsklingen<3


List


singel ( )                                 Upptagen (x)


Vågar du chansa?
Svar:
- chansa  på vad?

Jag gillar hår som är:
[x] brunt
[ ]blont
[ ] rött
[x] svart
[ ] färgat i en galen färg

Jag faller för ögon som är:
[x] blå
[x] gröna
[x] bruna
[] drogade
[] linser som är onaturliga
[x] stora
[x]normalstora
[] små
[x]som blinkar flörtigt

Jag gillar killar som är:
[x] Långa
[ ] Lika långa som mig
[x] Korta
[] Kortare än mig
[x] Uttåtriktade
[/] Blyga
[x] Vältränade
[x] Smala/normala
[ ] Väldigt flörtiga mot alla
[ ] Playiga
[ ] Beroende av sin dator
[ ] Fotbollsspelare
[ ] Ishockeyspelare
[ ] Orienterare
[x] Sportiga överhuvudtaget i lagom mängd
[ ] STÄNDIGT är på gymmet
[ ] Nazister

Det är snyggt när killar:
[ ] Har tatueringar över hela kroppen
[x] En liten tatuering
[ ] Har piercing i ögonbrynet
[ ] Använder speedos
[x] Snaggar sig
[] Har längre hår än mig
[ ] Inte rakar sitt ansikte 
[ ] Rakar kroppen, såsom bröst, mage och
ben
[ ] Använder kajal
[/] Alltid har keps på sig
[/] Använder märkeskläder
[ ] Är modenörd
[x] Har häng

Detta säger allt om en kille:
[x] Hans kläder
[ ]  Hans moppe
[x] Hans leende
[x] Hur ofta han är med sina kompisar

Det är gulligt när killar:
[x] Ringer ofta
[/] Smsar non-stop
[ ] Är svartsjuka
[x] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[x] Ger mig små presenter
[x] Köper mina underkläder
[ ] Lyssnar på Britney Spears
[x] Gråter till filmer
[x] Pratar om giftemål och barn
[ ] Har tandställning
[ ] Totalt skiter i sina betyg
[ ] Pratar med sin kuk

[x] Kan sjunga riktigt bra
[x] Skriver egna låtar
[x] Är lite pluggis
[ ] Är mycket pluggis
[ ] Städar sitt rum kliniskt varje dag
[/] Slåss för mig

Detta står jag INTE ut med:
[/] Kaxiga killar
[  ] Blyga killar
[x] Killar som slår ner folk
[x] Nazister
[/] Överbeskyddande killar
[x] Sportnördar
[ ] Killar som har nära tjejkompisar
[x] Killar som spelar Wow
[x] Homofober
[  ] Killar som kör moppe
[x ] Killar som är i stallet
[ ] Killar som ALDRIG tänker på något annat än mig
[x] Killar som trakasserar folk
[x] Killar som inte raggar eller snackar något annat än på msn
[x] Killar som super sig packade varje helg
[/] Killar som röker och snusar

Heeeeellooo

hello, har skit tråkigt, jag är hos Ado. Ado spelar GTA Lissi spelar nått annat spel och här sitter jag med min data och gör ingenting tråktråk.
 jag Lissi Ado gick hem till mig och gjorde kladkaka sen hämtade vi min data och  andra små goda saker. Sen så gick vi hem till ado igen, för mamma och dom är i landet .
Typ inte gjort nått idag, tittat på tv och så de gamla vanliga bara .
 Men imorgon ska vi hjälpa ados pappa och lena (ados pappas tjej) att flytta in hit till ados pappa, vet inte om Lissi ska hjälpa men jag ska de i alla fall och Ado kommer med  mig ;)
aa då har jag i alla fall något att göra imorgon hihi. Har skit ont o ryggen vet inte varför  jag har haft de skit länge nu, jag får ont när jag ligger, sitter o står skit konstigt  jag kan inte göra nånting, jättttttteont :/ aja hoppas jag får lite masage av ado sen :D



gammal bild !


sov & film dag

hallå, idag så sov jag också ganska länge för att jag la mig vid 7 igår kväll vet inte varför, va bara inte trött :/
jag och Ado tittade på filmen The Mirrors igår kväll, det var ganska läskig, men det är roligt att bli rädd när man har en sån stark och söt kille som ado brevid sig :)
 den handlade om att när man kollar sig i spegeln så dödade spegelbilden personen som kollade, för det fanns en ande i spegeln typ. aja ganska läskig i alla fall.
 jag och ado skrämde lissi och simone lite också, för dom hade också tittat på den filmen innan oss. Så jag höll i en spegel( det var mörkt i rummet) ado gick andra vägen och skrämde dom, hihihi vi är busiga
idag så vaknade vi och åt frukost sen tittade  vi på film snart ska vi se på nån annan film igen :)
 händer inte så mkt nu. har precis vart och träffa mina föreldrar dom köpte dipp och chips till oss så vi skulle ha mysigt. Dom ska åka till mitt landställe imorgon jag ska vara kvar hos ado :)
 aja ny ska jag göra dippen puss & kram



2009

Hej bloggeeeeeeen!   kl är 18.20 jag vaknade nyss, har precis ätit frukost , ush vad sent det är .
 men igår blev en ganska lång dag. Jag gick och la mig kl 7på morgonen!
 De var skit roliigt att fira nyår med ado och hans släkt, fast jag var så klart med mina föreldrar !
Vi sköt många raketer, det skit roligt även fast jag e lite rädd för raketer, men endå :)
det var ganska roligt hos ado , det  hände mkt grejer , men vid slutet vare riiktigt trevligt och alla berättade massa historier om sitt liv och vad dom har varit med om hahahah skit roligt.
 jag fick smaka lite bosnisk mat, det var gott. Men jag var ganska mätt när jag kom till ado för jag hade redan ätit hemma.






 


RSS 2.0